Denne side har begrænset support til din browser. Vi anbefaler at skifte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

KØKKEN

Smukke og farverige tæpper er ikke begrænset til husets stuer og soveværelser. Forbedr akustikken og det samlede udtryk i køkkenet ved at placere en løber på gulvet. Et tæppe skaber hygge og tilfører varme til et ellers ofte klinisk rum. Derudover beskytter tæppet gulvet i det definerede gangareal, som hurtigt kan blive slidt.


Retningslinjer for størrelser

Det er ikke altid nemt at finde et oplagt køkkentæppe i betragtning af, at et tæppe i et køkken er udsat for meget mere end noget andet rum i huset, hvor mad og drikke konstant risikerer at havne på tæppet.

Derfor er der nogle tommelfingerregler, du skal huske:


Undgå langhårede tæpper, der er svære at støvsuge og krummer og snavs nemt kan komme i klemme mellem fibrene. Undgå lyse, ensfarvede tæpper, hvor pletter er mere synlige. NORDICMODERN anbefaler et vendbart tæppe i naturmaterialer til køkkenområdet.

SKØNHED PARRET
MED FUNKTION

NORDICMODERNS kollektion af håndvævede tæpper er designet af Vibeke Klint (1927-2019) med udgangspunkt i hendes originale unika-tæpper, der aldrig tidligere har været i produktion.


Tæpperne er vævet af de fineste naturmaterialer som engelsk og newzealandsk uld og hør, som er modstandsdygtige over for snavs. Alle tæpper er vendbare og lavet til at holde i mange år.


NORDICMODERNs kollektion af tidløse Vibeke Klint tæpper består af både neutrale og mere kunstneriske designs, hvor de forskellige mønstre og farver komplementerer hinanden. Tæpperne kan bruges i alle rum i boligen og skaber sanselighed og sammenhæng i indretningen.


Alle tæpper nyder godt af et underlag, især fritstående tæpper. Det forlænger tæppets levetid, øger skridsikkerheden og forbedrer tæppets udseende og komfort, når du går på det.


Alle tæpper er vendbare. Vi anbefaler, at du vender tæppet hver 6-12 måned for at undgå farveafvigelser på grund af sollys.

Materialer og kvalitet
Vibeke Klint tekstil

Kollektionen af ​​Vibeke Klint tæpper og andre designs af hende vil blive udvidet i fremtiden. Samt andre designere og produkter vil blive tilføjet over tid.

Inspiration fra private hjem

POPULÆRE TÆPPER TIL KØKKENET
Vibeke Klint
 
Salg
Vibeke Klint
 
Salg
Vibeke Klint
 
Salg
Vibeke Klint
 
Salg

GÅ PÅ OPDAGELSE

I FLERE RUM

Soveværelset er ofte det ’forsømte rum’ i et hjem.

Skab ro og kunstnerisk integritet i dit soveværelse med Vibeke Klints smukke, håndvævede tæpper.

Kurv

Tillykke! Din ordre kvalificerer til gratis forsendelse Du er 200 DKK fra at få gratis levering
Der kan ikke købes flere produkter