Denne side har begrænset support til din browser. Vi anbefaler at skifte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

KVALITET & PLEJE

NORDICMODERNs kollektion af håndvævede tæpper i originalt Vibeke Klint design er vævet i de bedste naturmaterialer, som newzealandsk uld og hør.

Pas godt på dine tekstiler så de holder længere. Her får du en række gode råd om pleje og vedligehold af tekstiler fra NORDICMODERN.Alle vores produkter er designet til at blive brugt år efter år.

Indien har en stolt tradition for at producere håndvævede tæpper af høj kvalitet. Håndværket er dybt forankret i den indiske kultur, ligesom enkelt og funktionelt design er en del af den danske. I 1985 rejste tekstilkunstner og væver Vibeke Klint til Ahmedabad i Indien for at undervise på National Institute of Design.

NORDICMODERNs kollektion af håndvævede Vibeke Klint-tæpper er lavet i det nordlige Indien, nær byen Varanasi. Her arbejder vi sammen med en virksomhed, hvis håndværk og produktion er overtaget af tredje generation. Det lokale produktionsanlæg har
eget farveværk og showroom, stor erfaring med væveteknikker og et indgående materialekendskab. Sammen udvælger vi de bedst egnede garnkvaliteter og materialesammensætninger og forener herigennem Indiens lange traditioner for håndværk med de danske.

Kurv

Tillykke! Din ordre kvalificerer til gratis forsendelse Du er 200 DKK fra at få gratis levering
Der kan ikke købes flere produkter