Denne side har begrænset support til din browser. Vi anbefaler at skifte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

BØRNEVÆRELSE

Gør dit børneværelse til et magisk, inviterende og hyggeligt sted. Et sted, hvor du og dine børn kan lege, rode og drømme.


NORDICMODERNs udvalg af grafiske Vibeke Klint-tæpper føjer stemning og komfort til rummet og skaber en blød og behagelig overflade, perfekt til leg og afslapning.


Et tæppe holder de små eventyrere varme og komfortable, uanset om de sidder, ligger eller tumler rundt.

Et Vibeke Klint-tæppe er ikke kun en smuk tilføjelse til børneværelset, men forbedrer også akustikken.

En ikke uvæsentlig faktor i et værelse, hvor flere børn sammen kan få lydniveauet op. Tæppets lydabsorberende funktion skaber en rolig og behagelig atmosfære.

Et tæppe kan også indramme et legehjørne i stuen, hvor børnene kan slippe kreativiteten løs. Vælg et tæppe, der harmonerer med resten af ​​indretningen og skaber sammenhæng og atmosfære i hele hjemmet.

SKØNHED PARRET

MED FUNKTION

NORDICMODERNS kollektion af håndvævede tæpper er designet af Vibeke Klint (1927-2019) med udgangspunkt i hendes originale unika-tæpper, der aldrig tidligere har været i produktion.

Tæpperne er vævet af de fineste naturmaterialer som engelsk og newzealandsk uld og hør, som er modstandsdygtige over for snavs. Alle tæpper er vendbare og lavet til at holde i mange år.

NORDICMODERNs kollektion af tidløse Vibeke Klint tæpper består af både neutrale og mere kunstneriske designs, hvor de forskellige mønstre og farver komplementerer hinanden. Tæpperne kan bruges i alle rum i boligen og skaber sanselighed og sammenhæng i indretningen.

Alle tæpper nyder godt af et underlag, især fritliggende tæpper. Det forlænger tæppets levetid, øger skridsikkerheden og forbedrer tæppets udseende og komfort, når du går på det.

Alle tæpper er vendbare. Vi anbefaler, at du vender tæppet hver 6-12 måned for at undgå farveafvigelser på grund af sollys.

Materialer og kvalitet
NORDICMODERNS KOLLEKTION

NORDICMODERNs kollektion af håndvævede tæpper i originalt Vibeke Klint design er vævet i de bedste naturmaterialer, som newzealandsk uld og hør. Uld har et højt indhold af lanolin, hvilket gør tæpperne naturligt smudsafvisende.

Tæpperne bliver til i det nordlige Indien. De enkle minimalistiske mønstre, der var kendetegnende for Vibeke Klint, kræver en præcision, som kun de bedste og mest erfarne vævere kan levere. For at sikre, at kvaliteten leverer op til den slidstyrke og præcision som de oprindelige Vibeke Klint tæpper havde, har nogle af Danmarks dygtigste og mest garvede vævere oplært det indiske team af vævere i danske teknikker, som f.eks. ekstra lange endehæftninger, så tæpperne holder i mange år.  

GÅ PÅ OPDAGELSE

I FLERE RUM

Et tæppe er med til at forene spisestuen og skabe en rolig og sammenhængende indretning. Derudover forbedrer et tæppe
akustikken ved at fungere som støjdæmper.

Kurv

Tillykke! Din ordre kvalificerer til gratis forsendelse Du er 200 DKK fra at få gratis levering
Der kan ikke købes flere produkter