Denne side har begrænset support til din browser. Vi anbefaler at skifte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

STUE

Et tæppe hjælper med at definere og forene sofaområdet som et særskilt rum. Samtidig forbedrer et tæppe akustikken ved at fungere som støjdæmper.


Med deres karakteristiske design og nøje sammensatte farvepalet tilføjer Vibeke Klints tæpper en indbydende stemning, der ikke kun er betinget af det tekstile element, men af den helhedstankegang, der prægede hele hendes virke. For rummet, tæppet indgår i, er altid tænkt ind i en sammenhæng. Hvad enten i en diskret nuance eller et mere kunstnerisk statement.

Retningslinjer for størrelser

For at opnå det bedste resultat er det vigtigt, at ikke kun farve og design passer til rum og møbler, men at den rigtige størrelse vælges.


Er rummet stort, kan det være fordelagtigt at vælge et stort tæppe, der rækker ud over sofagruppens areal og giver indtryk af overskud og elegance. Ønskes en størrelse ud over standarden, tilbyder vi skræddersyede løsninger.Hvis rummet er mindre, anbefales det, at tæppet som minimum er stort nok til, at sofagruppens forben kan placeres på det. Når benene på sofaen eller lænestolen er på tæppet, øger det desuden skridsikkerheden.

SKØNHED PARRET

MED FUNKTION

NORDICMODERNS kollektion af håndvævede tæpper er designet af Vibeke Klint (1927-2019) med udgangspunkt i hendes originale unika-tæpper, der aldrig tidligere har været i produktion.

Tæpperne er vævet af de fineste naturmaterialer som engelsk og newzealandsk uld og hør, som er modstandsdygtige over for snavs. Alle tæpper er vendbare og lavet til at holde i mange år.


NORDICMODERNs kollektion af tidløse Vibeke Klint tæpper består af både neutrale og mere kunstneriske designs, hvor de forskellige mønstre og farver komplementerer hinanden. Tæpperne kan bruges i alle rum i boligen og skaber sanselighed og sammenhæng i indretningen.


Alle tæpper nyder godt af et underlag, især fritliggende tæpper. Det forlænger tæppets levetid, øger skridsikkerheden og forbedrer tæppets udseende og komfort, når du går på det.


Alle tæpper er vendbare. Vi anbefaler, at du vender tæppet hver 6-12 måned for at undgå farveafvigelser på grund af sollys.

Materialer og kvalitet
Vibeke Klint tekstil

NORDICMODERNs kollektion af håndvævede tæpper i originalt Vibeke Klint design er vævet i de bedste naturmaterialer, som newzealandsk uld og hør. Uld har et højt indhold af lanolin, hvilket gør tæpperne naturligt smudsafvisende.

Tæpperne bliver til i det nordlige Indien. De enkle minimalistiske mønstre, der var kendetegnende for Vibeke Klint, kræver en præcision, som kun de bedste og mest erfarne vævere kan levere. For at sikre, at kvaliteten leverer op til den slidstyrke og præcision som de oprindelige Vibeke Klint tæpper havde, har nogle af Danmarks dygtigste og mest garvede vævere oplært det indiske team af vævere i danske teknikker, som f.eks. ekstra lange endehæftninger, så tæpperne holder i mange år.  

Inspiration fra private hjem

POPULÆRE TÆPPER til stuen
Vibeke Klint
 

Tæppe VK-8

Fra 10.620,00 DKK
 
Vibeke Klint
 
Vibeke Klint
 

Tæppe VK-1

Fra 8.675,00 DKK
 
Vibeke Klint
 

Tæppe VK-1

Fra 8.675,00 DKK
 

GÅ PÅ OPDAGELSE

I FLERE RUM

Smukke og farverige tæpper er ikke begrænset til husets stuer og værelser. Du kan tilføre stoflighed og forbedre akustikken i køkkenet ved at placere en smuk løber på gulvet.

Kurv

Tillykke! Din ordre kvalificerer til gratis forsendelse Du er 200 DKK fra at få gratis levering
Der kan ikke købes flere produkter