Denne side har begrænset support til din browser. Vi anbefaler at skifte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

HJEMMEKONTOR

Når man arbejder hjemmefra, er det vigtigt at skabe et fristed, hvor man kan fokusere og finde ro.


Hvis der ikke er mulighed for at have et separat rum til kontor, er det vigtigt at integrere det i den overordnede og sammenhængende indretning af dit hjem.


Vælg for eksempel et skrivebord lavet af samme materiale som dit spise- eller sofabord. Kontorstolen kan være en nødvendighed, så vælg en model, der ikke er alt for dominerende og en farve, der passer sammen med de øvrige farver i stuen.


Et tæppe kan tilføje hygge til kontor-området og give det et hjemligt præg. Vælg et tæppe, der matcher de andre tæpper i dit hjem.

Et kontor på arbejdspladsen kan også være en god idé at tilføre stoflighed og akustik. Så hvis der er budget til det, vil et Vibeke Klint-tæppe uden tvivl løfte niveauet, kunstnerisk og kvalitetsmæssigt.

SKØNHED PARRET
MED FUNKTION

NORDICMODERNS kollektion af håndvævede tæpper er designet af Vibeke Klint (1927-2019) med udgangspunkt i hendes originale
unika-tæpper, der aldrig tidligere har været i produktion.


Tæpperne er vævet af de fineste naturmaterialer som engelsk og newzealandsk uld og hør, som er modstandsdygtige over for snavs. Alle tæpper er vendbare og lavet til at holde i mange år.


NORDICMODERNs kollektion af tidløse Vibeke Klint tæpper består af både neutrale og mere kunstneriske designs, hvor de forskellige mønstre og farver komplementerer hinanden. Tæpperne kan bruges i alle rum i boligen og skaber sanselighed og sammenhæng i indretningen.


Alle tæpper nyder godt af et underlag, især fritliggende tæpper. Det forlænger tæppets levetid, øger skridsikkerheden og forbedrer tæppets udseende og komfort, når du går på det.


Alle tæpper er vendbare. Vi anbefaler, at du vender tæppet hver 6-12 måned for at undgå farveafvigelser på grund af sol

Materialer og kvalitet
Vibeke Klint tekstil

NORDICMODERNs kollektion af håndvævede tæpper i originalt Vibeke Klint design er vævet i de bedste naturmaterialer, som newzealandsk uld og hør. Uld har et højt indhold af lanolin, hvilket gør tæpperne naturligt smudsafvisende.

Tæpperne bliver til i det nordlige Indien. De enkle minimalistiske mønstre, der var kendetegnende for Vibeke Klint, kræver en præcision, som kun de bedste og mest erfarne vævere kan levere. For at sikre, at kvaliteten leverer op til den slidstyrke og præcision som de oprindelige Vibeke Klint tæpper havde, har nogle af Danmarks dygtigste og mest garvede vævere oplært det indiske team af vævere i danske teknikker, som f.eks. ekstra lange endehæftninger, så tæpperne holder i mange år.  

Inspiration from private homes

POPULÆRE PRODUKTER TIL HJEMMEKONTORET
Vibeke Klint
 

Tæppe VK-1

Fra 8.675,00 DKK
 
Vibeke Klint
 

Tæppe VK-1

Fra 8.675,00 DKK
 
Vibeke Klint
 

Tæppe VK-1

Fra 8.675,00 DKK
 
Vibeke Klint
 

Tæppe VK-1

Fra 8.675,00 DKK
 

GÅ PÅ OPDAGELSE

I FLERE RUM

Entréen giver et vigtigt førstehåndsindtryk af boligen. Indrettet med minimale og funktionelle møbler kombineret med et tæppe eller en løber, kan en til tider rodet entré transformeres til et hyggeligt rum, uanset størrelsen.

Kurv

Tillykke! Din ordre kvalificerer til gratis forsendelse Du er 200 DKK fra at få gratis levering
Der kan ikke købes flere produkter