Denne side har begrænset support til din browser. Vi anbefaler at skifte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Rum

Udforsk en række udvalgte værelser med moderne og ikoniske NORDICMODERN designs for at opdage, hvordan skønhed parret med funktion løfter stemningen i levende rum.

Spisestue

Spisestuen er hjertet i ethvert hjem, et centralt rum, hvor familie og venner samles for at nyde måltider og skabe uforglemmelige minder. Det er her latter fylder luften, samtaler blomstrer, og båndene styrkes. For at fuldende spisestuens stemning og tilføje et strejf af elegance og komfort, er valget af et tæppe af afgørende betydning.


Stue

Et tæppe hjælper med at definere og forene sofaområdet som et særskilt rum. Samtidig forbedrer et tæppe akustikken ved at fungere som en støjdæmper. Med deres karakteristiske designs og nøje udvalgte farvepaletter tilføjer tæpperne en varm og indbydende atmosfære til dit opholdsområde.

Se mere

Køkken

Smukke og farverige tæpper er ikke begrænset til husets stuer og soveværelser. Du kan friske dit køkken op blot ved at placere en smuk løbegang på
køkkengulv. Det skaber hygge og tilfører varme til et ellers ofte klinisk rum. Derudover beskytter den gulvet i det definerede gangareal, som hurtigt kan blive slidt.

Se mere

Hjemmekontor

Når du arbejder hjemmefra, er det vigtigt at skabe et fristed, hvor du kan fokusere og finde fred.

Hvis der ikke er plads nok eller mulighed for at have et separat rum til et hjemmekontor, er det vigtigt at integrere det i det overordnede design af dit hjem. Vælg for eksempel et skrivebord lavet af samme materiale som dit spise- eller sofabord.


Soveværelse

Soveværelset er ofte det 'forsømte rum' i et hjem. Møblerne består normalt af en seng, eventuelt et natbord og garderobeskabe.

Skab ro og stil i dit soveværelse med Vibeke Klints smukke tæpper. Placer et tæppe ved siden af ​​sengen eller under en lænestol for at tilføje
varme og komfort til rummet. Et lille tæppe ved sengen vil være det ultimative luksus, omfavner dine fødder, hver gang du træder ud af sengen.

Se mere

Gang

Entréen giver et førstehåndsindtryk af boligen. Pyntet op
med minimale, funktionelle entrémøbler kombineret med et tæppe eller løber,
det kan forvandle en rodet entré til et hyggeligt rum, uanset størrelsen.

Se mere

Børneværelse

Gør dit børneværelse til et sted, hvor dine børn kan lege og drømme. Tæpper tilføjer stemning og komfort til rummet og skaber en blød og behagelig overflade, perfekt til leg og afslapning.

Kurv

Tillykke! Din ordre kvalificerer til gratis forsendelse Du er 200 DKK fra at få gratis levering
Der kan ikke købes flere produkter