Denne side har begrænset support til din browser. Vi anbefaler at skifte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

SOVEVÆRELSE

Soveværelset er ofte det ’forsømte rum’ i
hjemmet. Møblerne består som regel af seng, natbord og garderobeskabe.


Skab ro og sammenhæng i soveværelset med Vibeke Klints smukke tæpper. Placer et tæppe ved siden af ​​sengen, foran skabene eller under en lænestol for at tilføje varme og stoflighed til et rum, der inkarnerer netop det.


Et lille tæppe ved sengen er den ultimative luksus at træde ud på, når du stiger ud af sengen. NORDICMODERNs kollektion af håndvævede tæpper byder blandt andet på løbere i målene 60x130 cm, der passer perfekt til soveværelset.

SKØNHED PARRET

MED FUNKTION

NORDICMODERNS kollektion af håndvævede tæpper
er designet af Vibeke Klint (1927-2019) med udgangspunkt i hendes originale unika-tæpper, der aldrig tidligere har været i produktion.

Tæpperne er vævet af de fineste naturmaterialer som engelsk og newzealandsk uld og hør, som er modstandsdygtige over for snavs. Alle tæpper er vendbare og lavet til at holde i mange år.


NORDICMODERNs kollektion af tidløse Vibeke Klint tæpper består af både neutrale og mere kunstneriske designs, hvor de forskellige mønstre og farver komplementerer hinanden. Tæpperne kan bruges i alle rum i boligen og skaber sanselighed og sammenhæng i indretningen.


Alle tæpper nyder godt af et underlag, især fritstående tæpper. Det forlænger tæppets levetid, øger skridsikkerheden og forbedrer tæppets udseende og komfort, når du går på det.


Alle tæpper er vendbare. Vi anbefaler, at du vender tæppet hver 6-12 måned for at undgå farveafvigelser på grund af sollys.

Materialer og kvalitet
NORDICMODERNS KOLLEKTION

Kollektionen af Vibeke Klint tæpper og andre tekstiler vil løbende blive udvidet, ligesom andre designere og produkter forventes at blive tilføjet over tid.

Inspiration fra private hjem

POPULÆRE TÆPPER til spisestuen
Vibeke Klint
 
Salg
Vibeke Klint
 
Salg
Vibeke Klint
 
Salg
Vibeke Klint
 
Salg

GÅ PÅ OPDAGELSE
I FLERE RUM

Når du arbejder hjemmefra, er det vigtigt at skabe et fristed, hvor du kan fokusere og finde ro. Et tæppe kan tilføje hygge til dit arbejdsområde og give det et hjemligt præg.

Kurv

Tillykke! Din ordre kvalificerer til gratis forsendelse Du er 200 DKK fra at få gratis levering
Der kan ikke købes flere produkter