Denne side har begrænset support til din browser. Vi anbefaler at skifte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

ENTRÉ

En entré giver et essentielt førstehåndsindtryk af boligen.


Indrettet med enkle, funktionelle entrémøbler kombineret med et tæppe eller en løber, forvandler en rodet entré til et hyggeligt rum, uanset størrelsen.


Hvad enten din entré er rummelig eller tæt indrettet med alle dens
funktionaliteter, tilbyder NORDICMODERNs kollektion af håndvævede Vibeke Klint-tæpper et bredt sortiment af størrelser, farver og grafiske greb, der passer til de fleste indretninger.


Fra smukke løbere, der leder vejen ind i dit hjem, til større tæpper, der er skabt med imponerende visuelle virkemidler, kan du finde det perfekte tæppe til at opgradere din entré.

SKØNHED PARRET
MED FUNKTION

NORDICMODERNS kollektion af håndvævede tæpper er designet af Vibeke Klint (1927-2019) med udgangspunkt i hendes originale unika-tæpper, der aldrig tidligere har været i produktion.


Tæpperne er vævet af de fineste naturmaterialer som engelsk og newzealandsk uld og hør, som er modstandsdygtige over for snavs. Alle tæpper er vendbare og lavet til at holde i mange år.


NORDICMODERNs kollektion af tidløse Vibeke Klint tæpper består af både neutrale og mere kunstneriske designs, hvor de forskellige mønstre og farver komplementerer hinanden. Tæpperne kan bruges i alle rum i boligen og skaber sanselighed og sammenhæng i indretningen.


Alle tæpper nyder godt af et underlag, især fritliggende tæpper. Det forlænger tæppets levetid, øger skridsikkerheden og forbedrer tæppets udseende og komfort, når du går på det.


Alle tæpper er vendbare. Vi anbefaler, at du vender tæppet hver 6-12 måned for at undgå farveafvigelser på grund af sollys.

Materialer og kvalitet
NORDICMODERNS KOLLEKTION

NORDICMODERNs kollektion af håndvævede tæpper i originalt Vibeke Klint design er vævet i de bedste naturmaterialer, som newzealandsk uld og hør. Uld har et højt indhold af lanolin, hvilket gør tæpperne naturligt smudsafvisende.

Tæpperne bliver til i det nordlige Indien. De enkle minimalistiske mønstre, der var kendetegnende for Vibeke Klint, kræver en præcision, som kun de bedste og mest erfarne vævere kan levere. For at sikre, at kvaliteten leverer op til den slidstyrke og præcision som de oprindelige Vibeke Klint tæpper havde, har nogle af Danmarks dygtigste og mest garvede vævere oplært det indiske team af vævere i danske teknikker, som f.eks. ekstra lange endehæftninger, så tæpperne holder i mange år.  

Inspiration fra private hjem

POPULÆRE PRODUKTER TIL ENTRÉEN
Vibeke Klint
 

Løber VK-3

Fra 2.250,00 DKK
 
Vibeke Klint
 

Løber VK-3

Fra 2.250,00 DKK
 
Vibeke Klint
 
Vibeke Klint
 

GÅ PÅ OPDAGELSE

I FLERE RUM

Gør børneværelset til et magisk, inviterende og hyggeligt sted. Et sted, hvor du og dine børn kan lege, rode og drømme.

Kurv

Tillykke! Din ordre kvalificerer til gratis forsendelse Du er 200 DKK fra at få gratis levering
Der kan ikke købes flere produkter