Denne side har begrænset support til din browser. Vi anbefaler at skifte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

SPISESTUE

Et tæppe er med til at samle rummet og skabe et roligt og sammenhængende rum. Derudover forbedrer et tæppe akustikken, da det fungerer som støjdæmper. Et tæppe placeret under en spisegruppe skal have en høj slidstyrke, fordi stole trækkes ind og ud flere gange om dagen. Tæpper i fladvævet uld har den fordel, at de er nemme at støvsuge, så ingen krummer eller madrester sætter sig fast i tæppets fibre.

Retningslinjer for størrelser

For at opnå det optimale resultat anbefaler vi, at bredden og længden på tæppet bliver min. 80 cm længere/bredere end spisebordet.Hvis rummets størrelse tillader det, kan bredden og længden af tæppet være op til 140 cm mere end spisebordet.I de fleste tilfælde er vi i stand til at væve specialstørrelser, hvis der ikke findes en standardstørrelse i kollektionen, der matcher behovet.

SKØNHED PARRET
MED FUNKTION

NORDICMODERNS kollektion af håndvævede tæpper er designet af Vibeke Klint (1927-2019) med udgangspunkt i hendes originale unika-tæpper, der aldrig tidligere har været i produktion.


Tæpperne er vævet af de fineste naturmaterialer som engelsk og newzealandsk uld og hør, som er modstandsdygtige over for snavs. Alle tæpper er vendbare og lavet til at holde i mange år.


NORDICMODERNs kollektion af tidløse Vibeke Klint tæpper består af både neutrale og mere kunstneriske designs, hvor de forskellige mønstre og farver komplementerer hinanden. Tæpperne kan bruges i alle rum i boligen og skaber sanselighed og sammenhæng i indretningen.

Alle tæpper nyder godt af et underlag, især fritliggende tæpper. Det forlænger tæppets levetid, øger skridsikkerheden og forbedrer tæppets udseende og komfort, når du går på det.

Alle tæpper er vendbare. Vi anbefaler, at du vender tæppet hver 6-12 måned for at undgå farveafvigelser på grund af sollys.

 

Materialer og kvalitet
NORDICMODERNS KOLLEKTION

Kollektionen af Vibeke Klint tæpper og andre tekstiler vil løbende blive udvidet, ligesom andre designere og produkter forventes at blive tilføjet over tid.

Inspiration fra private hjem

POPULÆRE TÆPPER til spisestuen
Vibeke Klint
 

Tæppe VK-8

Fra 10.620,00 DKK
 
Vibeke Klint
 
Vibeke Klint
 

Tæppe VK-1

Fra 8.675,00 DKK
 
Vibeke Klint
 

Tæppe VK-1

Fra 8.675,00 DKK
 

GÅ PÅ OPDAGELSE
I FLERE RUM

Stuen er ofte det vigtigste rum i hjemmet, da det er her familie og venner samles for at slappe af og tilbringe tid sammen.

Kurv

Tillykke! Din ordre kvalificerer til gratis forsendelse Du er 200 DKK fra at få gratis levering
Der kan ikke købes flere produkter