Denne side har begrænset support til din browser. Vi anbefaler at skifte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

FORHANDLERE

NORDICMODERNs håndvævede tæpper er designet af Vibeke Klint (1927-2019), tidløst design i højeste kvalitet.

Hos NORDICMODERN prioriterer vi kundeservice og tilfredshed, og vi er stolte af de langvarige partnerskaber, vi har etableret med vores forhandlere rundt om i ind- og udland. NORDICMODERN sikrer, at du modtager den nødvendige service og vejledning der optimerer salgsprocessen og skaber en god oplevelse for dine kunder.

NORDICMODERN samarbejder med førende møbel- og interiørbutikker i ind- og udland. Sammen er vi med til at skabe den kvalitet, der er tydelig i hele værdikæden, fra design til salg. Vores samarbejdspartneres kendetegn er fokus på dansk design, kvalitet og funktionalitet.

Kundeservice og kundetilfredshed hos vores samarbejdspartnere er selvfølgelig noget, vi hos NORDICMODERN aldrig går på kompromis med, og vi er stolte af de samarbejder vi har med vores partnere.

Ønsker du at sælge NORDICMODERNS produkter i din butik, er du velkommen til at sende os en forespørgsel via vores kontaktformular. Er du allerede samarbejdspartner hos os, finder du her en oversigt over nyttigt materiale vedrørende produktinformation, priser og tips til vedligeholdelse.


HVORFOR SKAL VI SAMARBEJDE?

Kvalitet, dansk design, Historie

Hos NORDICMODERN stræber vi efter godt håndværk og fastholder en 100% kompromisløs tilgang til materialevalg og kvalitet. Vi har en forpligtelse til, at Vibeke Klint's designs og den historie, der følger med dem, altid skal levere den højeste kvalitet. Derfor har vi også professionelle danske master weavers til at gennemgå alle færdige produkter, inden de godkendes til salg.

RÅD &

VIDEN

Vi rådgiver gennem hele processen fra start til slut, og hjælper med at finde den helt rigtige løsning, der opfylder kundens ønsker og behov.

Skræddersyede løsninger

Vi er specialister i skræddersyede løsninger til både private hjem og erhvervsmiljøer som kontorer, restauranter, hoteller og institutioner.

Miljø, CSR

Vi sætter en ære i at levere den bedste kvalitet, samtidig med at vi tager hensyn til miljøet og bæredygtigheden i hele værdikæden. Fra indkøb af materialer til produktet lander hos dig. Alle produkter er GOODWEAVE international certified, hvilket står for bæredygtig og etisk produktion uden brug af børnearbejde.  Kurv

Tillykke! Din ordre kvalificerer til gratis forsendelse Du er 200 DKK fra at få gratis levering
Der kan ikke købes flere produkter