Denne side har begrænset support til din browser. Vi anbefaler at skifte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

ARBEJDSPLADSER /
ERHVERV

Skab atmosfære, trivsel og god akustik på din arbejdsplads med NORDICMODERN’s håndvævede tæpper designet af Vibeke Klint (1927-2019).

Vores design og skræddersyede løsninger tilbyder det bedste inden for kvalitet og langvarig holdbarhed. Vores slidstærke tæpper er ideelle til travle arbejdspladser med megen trafik, og er med til at sikre et godt arbejdsmiljø.

 

Akustikken er en udfordring i storrumskontorer og fælles opholdsområder, men vores tæpper kan hjælpe med at afhjælpe problemet. Udover den funktionelle fordel bidrager tæpper også til at samle rummet og skabe ro. Vores originale tæppedesigns af Vibeke Klint, fra 1940'erne til 00’erne, er tidløse og holdbare i kvalitet.

 

Et hotel er præget af travlhed og konstant trafik i korridorer, lobbyer og fællesområder. Et godt tæppe har en støjdæmpende funktion og bidrager samtidig til at samle rummet og skabe ro. Områder med intens brug kræver kvalitetstæpper, der kan tåle at blive brugt døgnet rundt.

 

NORDICMODERNs håndvævede tæpper i de bedste naturmaterialer som newzealandsk uld og hør er smudsafvisende og antistatiske. De er lette at støvsuge, og kan vendes for øget levetid. Vi tilbyder standardstørrelser, men kan også skræddersy tæpperne til at passe præcist til et specifikt rum.

 

Skab et behageligt og inspirerende arbejdsmiljø med NORDICMODERNs tæpper. Vores løsninger vil forbedre akustikken, samle rummet og tilføje et æstetisk touch til virksomheden.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os mhp. fx udlån af tæpper. Vi har alle designs og farver i standard størrelser på lager i Danmark, og leverer gerne tæpper i udvalg.    HVORFOR SKAL VI SAMARBEJDE?

Kvalitet, dansk design, Historie

Hos NORDICMODERN stræber vi efter godt håndværk og fastholder en 100% kompromisløs tilgang til materialevalg og kvalitet.

Vi har en forpligtelse til, at Vibeke Klints designs og den historie, der følger med dem, altid skal levere den højeste kvalitet. Derfor har vi også professionelle danske master viewers til at gennemgå alle færdige produkter, inden de godkendes til salg.

RÅD &

VIDEN

Vi rådgiver gennem hele processen fra start til slut, og hjælper med at finde den helt rigtige løsning, der opfylder kundens ønsker og behov.

Skræddersyede løsninger

Vi er specialister i skræddersyede løsninger til både private hjem og erhvervsmiljøer som kontorer, restauranter, hoteller og institutioner.

LEVERING,

INSTALLATION,

SERVICE

Hos NORDICMODERN tilbyder vi naturligvis levering og montering af tæpperne, når din ordre er klar. Vi tror på, at den personlige service giver kunden det ekstra, som bidrager til en positiv og tilfredsstillende serviceoplevelse.

Miljø, CSR

Vi sætter en ære i at levere den bedste kvalitet, samtidig med at vi tager hensyn til miljøet og bæredygtigheden i hele værdikæden. Fra indkøb af materialer til produktet lander hos dig. Alle produkter er GOODWEAVE international certified, hvilket står for bæredygtig og etisk produktion uden brug af børnearbejde.  


Kurv

Tillykke! Din ordre kvalificerer til gratis forsendelse Du er 200 DKK fra at få gratis levering
Der kan ikke købes flere produkter